✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Crocs Classic Vacay Vibes Clog Toffel - Mönstrad (Unisex) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Mjuktofflor / Herr hos shoemed.se (SVART_191448764323_2063r)
Crocs Classic Vacay Vibes Clog Toffel - Mönstrad (Unisex)

Crocs Classic Vacay Vibes Clog Toffel - Mönstrad (Unisex)

Art nr:
SVART_191448764323_2063r
Hälrem: Ja
Lättvikt: Ja
Crocs framgång startade 2002 och sedan dess har de sålt över 300 miljoner par skor. Skorna har en utmärkande siluette och är med sitt kännetecknande material Croslite™ både lätta och mjuka. Förutom den klassiska foppatoffeln så finns det även ett brett utbud av arbetsskor där du får den med antihalsulor. Tack vare sitt material Croslite™ är Crocs lätta att hålla rena och fungerar bra inom yrken som innebär mycket kontakt med vatten, såsom på badhus, i kök eller inom vård och omsorg.
Crocs Classic är en lätt och bekväm sko som låter dina fötter andas. Dessa tofflor från Crocs är en klassiker både för arbete och fritid.

För att ge mer komfort när du är på fötter hela dagen har Crocs™ Classic piggar i sulan som stimulerar blodcirkulationen. Den generösa passformen gör att foten kan böjas och sträckas ut naturligt vilket ger ett skönare steg för foten. Tårna får gott om utrymme att sträcka ut sig på.

Crocs Classic är vattentåliga och lätta tofflor som är lätta att skölja ur och rengöra tack vare materialet Crocs Croslite™.
Tofflorna är helt tillverkade i ett flexibelt och sviktande plastmaterial. Därmed bör de torkas rena med en fuktig trasa eller lufttorka när man skljt ur tofflorna.

Crocs Classic är helgjutna i ett stycke bortsett från hälremmen och är vad man kallar för lättviktsskor.

Vi rekommenderar Crocs Classic mjuktofflor för arbete inom vård och omsorg, städ, på badhus eller som fritidstoffel.
Storlek36-3737-3838-3939-4041-42
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: