✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Crocs Freesail - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Mjuktofflor / Dam hos shoemed.se (200861001-r)

Crocs Freesail - Svart (Dam)

Art nr:
200861001-r
Lättvikt: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Tvättbar - Handtvätt: Ja
Tål att spritas av: Ja
Ventilerande ovandel: Ja
Crocs framgång startade 2002 och sedan dess har de sålt över 300 miljoner par skor. Skorna har en utmärkande siluette och är med sitt kännetecknande material Croslite™ både lätta och mjuka. Förutom den klassiska foppatoffeln så finns det även ett brett utbud av arbetsskor där du får den med antihalsulor. Tack vare sitt material Croslite™ är Crocs lätta att hålla rena och fungerar bra inom yrken som innebär mycket kontakt med vatten, såsom på badhus, i kök eller inom vård och omsorg.
Crocs Freesail - är en lätt slip-in-sko utan hälrem. Det utmärkande för denna sko är att den är något smalare i lästen än traditionella Crocs. 

Denna modell är lätt att ta på för den som snabbt behöver komma iväg. Innersulan har massagenabbar som ökar blodcirkulationen i fötter och ben. Precis som de flesta tofflor från Crocs, är även denna modell lätt att göra ren och skölja ur. Den ventilerande ovandelen bidrar till ett skönare klimat i tofflorna, oavsett om man är hemma elle rpå jobbet.

Crocs Freesail passar perfekt som innetofflor hemma, men även på badhuset eller om du t.ex. arbetar inom vård och omsorg.
Storlek36,537,5
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: