✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Dr Martens Cavendish BTS - Svart (Unisex) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Dressade skor / Herr hos shoemed.se (23092001-r)

Dr Martens Cavendish BTS - Svart (Unisex)

Art nr:
23092001-r
Lättvikt: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Dr Martens historia startade någon gång under 1945 i München, när Dr Klaus Maertens tog fram en ny typ av sula för att läka från en skada i foten. Han tog fram en mjuk och dämpande sula, då de traditionella lädersulorna inte var tillräckliga för hans rehabilitering. Men det var först år 1960 som den första snörkängan 1460 kom till, med de karakteristiska gula sömmarna. Den togs fram i samarbete med familjen Griggs i England som hade fått upp ögonen för Dr Maertens mjuka sula. Dr Martens är ett varumärke som framförallt har fungerat som jobbskor, men med åren har utvecklingen gått över till fritidsskor och mycket tack vare musikbranschen där Dr Martens blivit lite av en kult. Kängorna tillveras än idag i England och representerar ett varumärke av mycket hög kvalitet.
Dr Martens Cavendish BTS är en snörad lättviktssko i skinn. Denna sko är stilren och slät i skinnet vilket gör att den passar de flesta fötter. Den släta ovandelen formar sig efter foten och man slipper sömmar som trycker mot stortåleden. Cavendish BTS är ett lättare alternativ för dig som trivs i klassiska Dr Martens, men söker något som är lite smidigare på foten än deras klassiska kängor och skor. 

Skinnet i dessa skor är matt och ordentligt infettat för att stå emot både väta och smuts. Dr Martens är kända för sin hållbarhet och slitstyrka och detsamma gäller även i denna modell. Cavendish BTS passar för långa arbetsdagar, men även som fritidssko för dig som promenerar fram och tillbaka till jobbet eller som ska ut på storstadssemester och behöver lätta och sköna skor för långa promenader.
Storlek36
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: