✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Dr Martens Leonore - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Vinterkängor / Dam hos shoemed.se (021045001-r)

Dr Martens Leonore - Svart (Dam)

Art nr:
021045001-r
Dr Martens historia startade någon gång under 1945 i München, när Dr Klaus Maertens tog fram en ny typ av sula för att läka från en skada i foten. Han tog fram en mjuk och dämpande sula, då de traditionella lädersulorna inte var tillräckliga för hans rehabilitering. Men det var först år 1960 som den första snörkängan 1460 kom till, med de karakteristiska gula sömmarna. Den togs fram i samarbete med familjen Griggs i England som hade fått upp ögonen för Dr Maertens mjuka sula. Dr Martens är ett varumärke som framförallt har fungerat som jobbskor, men med åren har utvecklingen gått över till fritidsskor och mycket tack vare musikbranschen där Dr Martens blivit lite av en kult. Kängorna tillveras än idag i England och representerar ett varumärke av mycket hög kvalitet.
Dr Martens Leonore - är en klassisk Chelsea boot med en stark igenkänning av siluetten från Dr Martens.

Just denna modell är varmfodrad. Leonore är en praktisk boot med oljebeständig sula som ger en skön dämpning. Dessa skor går att promenera långt i och har en slittålighet som lämpar sig för alla väder.

Dr Martens står för hög kvalité och funktionalitet och Leonore är inget undantag. Tack vare fodret får man ett skönt klimat i skorna även under de kallare månaderna och man slipper tjocka strumpor som tar onödig plats i skorna.

Bootsen behandlas bäst med läderfett eller svart skokräm när det behövs. I övrigt är skinnet behandlat redan vid produktion, för att stå emot väta och slask.

Leonore är en passande fritidssko, men passar utmärkt som uniformsskor för dig som står mycket utomhus i ditt arbete. Tänk på att Dr Martens är skor som ibland tar längre tid att gå in, tack vare sina kraftiga skinn.
Storlek36
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: