✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Dr Martens Pascal - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Kängor/Vinterkängor / Dam hos shoemed.se (022008001-r)

Dr Martens Pascal - Svart (Dam)

Art nr:
022008001-r
Bred vidd:Ja
Oljebeständig sula:Ja
Skinn:Ja
Stötdämpande sula:Ja
Vattenavisande:Ja
Dr Martens historia startade någon gång under 1945 i München, när Dr Klaus Maertens tog fram en ny typ av sula för att läka från en skada i foten. Han tog fram en mjuk och dämpande sula, då de traditionella lädersulorna inte var tillräckliga för hans rehabilitering. Men det var först år 1960 som den första snörkängan 1460 kom till, med de karakteristiska gula sömmarna. Den togs fram i samarbete med familjen Griggs i England som hade fått upp ögonen för Dr Maertens mjuka sula. Dr Martens är ett varumärke som framförallt har fungerat som jobbskor, men med åren har utvecklingen gått över till fritidsskor och mycket tack vare musikbranschen där Dr Martens blivit lite av en kult. Kängorna tillveras än idag i England och representerar ett varumärke av mycket hög kvalitet.
Dr Martens Pascal är en stadig, snörad 8-håls känga i ett slittåligt, matt skinn.

Pascal är en uppdatering av Dr Martens orginalkänga 1460, där Pascal har en dragkedja längst med skaftet så att man på ett smidigt sätt kommer i och ur med foten.

Sulan i gummi har oljebeständiga egenskaper och ger bra stötdämpning. Denna modell är rund i tåboxen och passar en normalbred till bredare fot. Pascal har svarta Goodyear sömmar i sulan. Dessa ger bättre slitstyrka i kängan. Innersulan är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar.

Denna sko passar yrken där man går och står mycket, vistas både inom- och utomhus, samt bär uniform i tjänsten.
Storlek363738394041
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: