✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Astir - Svart (Herr) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO promenadskor / Herr hos shoemed.se (SVART_825840800395_5232r)
ECCO Astir - Svart (Herr)

ECCO Astir - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_825840800395_5232r
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Astir är en kraftigare promenadsko med ovandel i läder. 

Detta är en högkvalitativ promenadsko i läder för mellansäsongen där vädret kan vara lite varierande. Skorna har inget vattenavvisande membran, men lädret är så pass kraftigt att det tål en helt del i sitt utförande. Man kan alltid sprayimpregnera skorna alternativt smörja skinnet en extra gång med läderbalsam för att skydda extra mot väta.

ECCO Astir är textilfodrad och har en löstagbar innersula i skinn. Ovandelen regleras över vristen tack vare snörningen om sex hål. Ovandelen har en mix av fetläder och narvskinn. 

Mellansulan ger en mycket bra stabilitet och sviktkänsla under foten. I hälen sitter en stabilisator som ger ytterligare stötupptagning i varje steg.

Yttersulan på ECCO Astir har ett kraftigare mönster för optimalt grepp på varierande underlag och stadga. Baktill i hälen finns en förstärkning på skorna.

Vi rekommenderar dessa skor för både arbete och fritid. Lästen är normalbred.

Storlek424546
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: