✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Biom AEX M - Svart (Herr) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO promenadskor / Herr hos shoemed.se (SVART_737428525395_8028r)
ECCO Biom AEX M - Svart (Herr)

ECCO Biom AEX M - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_737428525395_8028r
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Biom AEX M är en sportig promenadsko med ovandel i ett kraftigt skinn. 

Dessa skor passar i stort sett för användning året runt. HYDROMAX® håller vätan ute och fötterna torra, medan skinnet fortfarande behåller en bra andningsförmåga. ECCO Biom AEX M är tillverkad i ett högkvalitativt läder som tillverkas efter tekniken DriTan™vilket innebär att man minimerar användningen av vatten i
garvningsprocessen.

Mellansulan i PHORENE™ ger en mycket bra sviktkänsla även under långa dagar i  på benen.  Biom-sulan ger en anatomisk uppbyggnad under foten med stöd för hålfoten. Yttersulan i gummi ger en bra slitstyrka och stabilitet i varje steg på varierande underlag.

ECCO Biom AEX M är vad man kallar foträt i tåboxen vilket lämnar gott om utrymme för alla tår. Baktill i hälen och en bit upp över tåboxen är skorna förstärkta för bättre slitstyrka vid istötning. Varje steg i dessa skor känns väldigt behagligt och som att man har en bra kontakt med underlaget.

Vi rekommenderar dessa skor för både arbete och fritid.


Storlek42
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: