✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Biom Fjuel - Svart (Herr) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO promenadskor / Herr hos shoemed.se (83759400001-r)

ECCO Biom Fjuel - Svart (Herr)

Art nr:
83759400001-r
Gore-Tex: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Ventilerande ovandel: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Biom Fjuel är en tekniskt avancerad promenadsko med Gore-Tex membran.

Gore-Tex membranet gör skorna helt vattenavvisande, samtidigt som det har en bra andningsförmåda. Det är ett tunt material som varken syns eller känns av i skorna då det sitter på insidan av fodret.

ECCO Biom Fjuel har en mycket bra stötdämpning och ger ett litet stöd för hålfoten. Skorna är textilfodrade och har även en tunn ovandel i mesh.

Över tåboxen går det en skyddande förstärkning som gör skorna mindre känsliga för om man stöter emot eller skrapar i något.

Ovandelen går att reglera över vristen tack vare en snörning om 5 hål. ECCO Biom Fjuel är en läst som kommit i flera olika utöfranden genom åren. Det är en stabil sko med bra stabilitet och uppbyggnad under foten.

Ovandelen har sammansvetsade sömmar, vilket gör den väldigt mjuk och formbar. Detta tillverkningssätt minimerar risken för skav och obehag.

Innersulan är löstagbar.

Vi rekommenderar dessa skor för alla tillfällen där man går och står mycket både inom- och utomhus. T.ex. om man är på skogspromenad med hunden elle rarbetar som tågvärd.
Storlek45
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: