✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO BIOM LIfe - Svart (Dam) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO promenadskor / Dam hos shoemed.se (88031301001-r)

ECCO BIOM LIfe - Svart (Dam)

Art nr:
88031301001-r
Bred vidd: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
Ecco Biom Life är en nätt promenadsko i skinn, med sportig insida. BIOM® NATURAL MOTION® är en serie skor som fått sig ett anstiktslyft från att vara mer inriktat på friluft och resor, till att passa in i vardagens bestyr.

Den foträta lästen passar de flersa fötter och ger gott om utrymme för tårna att breda ut sig på. Biom Life är en sko som passar i livets alla situationer, på jobbet, på promenad i stadsmiljö eller ute i naturen. Biom Life kommer med elastiska skosnören för att underlätta när man tar av och på sig skorna.

Ovandelen är fri från onödiga sömmar som kan trycka på eller skava och skorna har en perforering i skinnet på sidorna om foten, för bättre ventilationsförmåga. I övrigt är fotbädden löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar i skorna. Slitsulan är mönstrad och ger ett bra grepp tack vare gummit.

Vi rekommenderar dessa skor som fritidsskor, men även som arbetsskor inom t.ex. uniformsyrken där man går och står mycket om dagarna. Skorna är lämpliga för både inom- och utomhus.
Storlek363738
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: