✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Biom Venture TR Känga - Svart (Herr) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO vinterkängor / Herr hos shoemed.se (85464451052-r)

ECCO Biom Venture TR Känga - Svart (Herr)

Art nr:
85464451052-r
Boa snörning: Ja
Gore-Tex: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Ventilerande sula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
Ecco Biom Venture TR - är en kraftigt mönstrad känga för krävande klimat.

Dessa kängor har en Boasnörning, som ger en jämn snörning över foten och som man slipper knyta. Med ett enkelt knapptryck öppnar man upp kängorna och trycker knappen på skaftet, inåt för att snöra åt igen. Innersulan är löstagbar.

Kängan har ett Gore-Tex surround foder som gör kängorna helt vatten avvisande öven i själva sulan, som har luftventiler under foten. Dessa ventiler ska låta varmluft pysa ut utan att släppa in vatten.

ECCO Biom Venture TR har ett textilfoder och en gummisula som ger ett bra grepp på varierande underlag och väder. Ovandelen är en kombination av fettad nubuck och skinn.

Kängorna passar bra för ute på hike, men även som arbetsskor för t.ex. lokförare.
Storlek4042444546
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: