✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Cool 20 - Svart (Herr) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO promenadskor / Herr hos shoemed.se (84258401001-r)

ECCO Cool 20 - Svart (Herr)

Art nr:
84258401001-r
Gore-Tex: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Ventilerande sula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Cool 20 - är en uppdaterad favorit med Gore-Tex Surround. Det innebär att skorna släpper in och ut luft genom ventilerna i sulan, men är ändå 100% vattenavvisande.

Ovandelen i jak skinn är mjuk och slät, med lätt perforering för bättre ventilationsförmåga. Skinnet behandlas bäst med läderbalsam eller svart skokräm vid behov.

Sulan ger en skön och stabil stötdämning i varje steg och passar bra även när vädret är oberäkneligt. Innersulan är löstagbar och går att ersätta med sina egna personligt utformade fotbäddar. Det som är vikigt att tänka på är att om man byter ut den ventilerande innersulan, så får man inte den ventilerande funktionen i skorna fullt ut.

Dessa skor passar utmärkt för långa promenader, eller till uniformsyrken där man går och står mycket omdagarna på varierande underlag som betong, grus och makadam.
Storlek4142444546
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: