✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Cool Walk - Svart (Herr) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO promenadskor / Herr hos shoemed.se (83320401001-r)

ECCO Cool Walk - Svart (Herr)

Art nr:
83320401001-r
Gore-Tex: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Ventilerande sula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Cool Walk - är en sko med flera praktiska funktioner för den som är aktiv.

Dessa promenadskor har en fotformad läst vilket ger ett gott utrymme för foten att sträcka ut sig på. Innersulan är löstagbar och har en perforering för bättre andningsförmåga i skorna.

Ecco Cool Walk har dessutom ventilerande yttersula och det är det som Surround omfattar. Skorna har en andningsförmåga samtidigt som skorna är helt vattenavvisande runt hela foten. Sulan låter varm luft pysa in och ut genom sulan under foten, men hindrar vatten att smita igenom tack vare Gore-Tex membranet.

Skorna har dessutom en skinnovandel i jakskinn. Ett slitsarkt, men mjukt skinn som kan slipas ganska tunt och håller en bra slitstyrka. Skinnet behandlas bäst med läderbalsan eller svart skokräm vid behov.
Skorna är normala i lästen.

Vi rekomenderar dessa skor för långa promenader i stadsmiljö eller i naturen, men även som arbetssko för uniformspersonal som vistas både inom- och utomhus och har ett arbete där man går och står mycket.
T.ex. tågpersonal eller servicepersonal.
Storlek414445
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: