✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Crepetray Hybrid M Känga - Svart (Herr) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO kängor / Herr hos shoemed.se (20095401001-r)

ECCO Crepetray Hybrid M Känga - Svart (Herr)

Art nr:
20095401001-r
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Crepetray Hybrid - är en smidig herrkänga med snörning och Gore-Tex foder. Gore-Tex gör skorna helt vattenavvisande.

Kängorna har en kraftigt mönstrad sula för som ger ett bra grepp och stabilt steg. Innersulan är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar.

Kängan regleras smidigt över vristen tack vare snörningen.
Ovandelen i skinn är slät och mjuk och har möjlighet att forma sig en aning på sidorna om foten.

Skinnet behandlas bäst med läderbalsam alternativt svart skokräm vid behov.

Dessa kängor passar bra för dig som går och står mycket på hårda underlag utomhus eller i inomhusmiljöer t.ex. som lokförare eller tågvärdar.
Storlek394244
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: