✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Cruise II L - Brun (Dam) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO sandaler / Dam hos shoemed.se (82186350190-r)

ECCO Cruise II L - Brun (Dam)

Art nr:
82186350190-r
Greppvänlig sula: Ja
Kardborreknäppning: Ja
Nubuck: Ja
Stötdämpande sula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
Ecco Cruise II L är en sportig sandal med tre reglerbara remmar. Det är en lättviktare som passar för både arbete och fritid där man ska gå och stå mycket. Sandalen är även lämplig för friluftsaktiviteter där man kommer i kontakt med vatten eller ska ge sig ut på en skogspromenad.

Ovandelen består av tre reglerbara remmar i skinn som är fodrade med microfiber. Fotbädden är också täckt med microfiber och under denna finns ett lager av ett mjukt skumliknande material som ger en skön komfort för hela foten. Fotbädden har antibakeriell funktion.

Mellansulan i PU ger en långvarig svikt och utmärkt komfort för långa promenader. RECEPTOR® teknologin i sandalerna ger en bra stabilitet och stöd för foten från att hälen når marken till att man lämnar steget med tårna. Slitsulan i TPU är flexibel och ger ett bra grepp på ojämna underlag.

Dessa sandaler är multifunktionella och vi rekommenderar dem både som fritidsskor och som arbetsskor inom t.ex. skola eller vård och omsorg.
Storlek3738
FärgBrun
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: