✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Flexure Runner W - Svart (Dam) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO snörskor / Dam hos shoemed.se (SVART_825840678833_2923r)
ECCO Flexure Runner W - Svart (Dam)

ECCO Flexure Runner W - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_825840678833_2923r
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Flexure Runner W är en mycket lätt skinnsko med snörning om 6 hål. Denna modell är dessutom helt vattenavvisande tack vare ett Gore-Tex membran.

ECCO Flexure Runner W l har en tjockare typ av yttersula vilket avlastar skönt under framförallt hälen. Sulan är nätt och går ton i ton med ovandelen.
För extra komfort, har dessa promenadskor en uppbyggnad i sulan som ger ett bra stöd i fotvalvet.

Dessa skor räknas som en mjuk och smidig promenadsko med mycket stilren siluett. Framdelen är en aning avsmalnande framme i tåboxen, men skorna är normalbreda i lästen.

Innersulan är löstagbar för den som vill använda formgjutna fotbäddar i skorna. Ovandelen i skinn behandlas bäst med traditionell skokräm eller t.ex. läderbalsam.

Vi rekommenderar ECCO Flexture Runner W både som fritids- och arbetssko.
Storlek3839
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: