✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Flowt LX M - Svart (Herr) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO sandaler / Herr hos shoemed.se (27382401001-r)

ECCO Flowt LX M - Svart (Herr)

Art nr:
27382401001-r
Fetläder: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
Ecco Flowt LX M är en klassisk sandal med två breda remmar som regleras med metallspännen. Remmarna är tillverkade i ett kraftigt läder. Fotbädden i skinn är lätt skålformad i hälpartiet för att ge mer stabilitet för foten.

För maximal komfort, har man tillverkat mellansulan i EVA, som är ett lätt och sviktande material med små luftbubblor i. Eva används ofta i sportsko och yogamattor för att det är sviktande och flexibelt. Resten av sulan är tillverkat i PU som är ett slitstark material samtidigt som det även bidrar till en bra stötupptagning.

Vi rekommenderar dessa sandaler för både arbete och fritid. Ecco FLowt LX M passar utmärkt inom arbeten där man både går och står mycket om dagarna t.ex. på kontor, skola eller inom vård och omsorg.
Storlek4142
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: