✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO impregneringsspray i gruppen Tillbehör / Tillbehör / Skovård hos shoemed.se (A33100)

ECCO impregneringsspray

Art nr:
A33100
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
Ecco Impregneringsspray är en spray som hjälper till att skydda dina skor mot smuts och väta. 

Sprayen lägger sig som en vattenavvisande hinna över skorna och skyddar mot att damm och smuts sätter sig i materialet. Denna spray går att använda på alla typer av material såsom skinn, mocka och textilier, men även på produkter med Gore-Tex eller andra typer av vattenavvisande membran, utan att täppa till mebranet. 

Spreja skorna på avstånd och låt dem stå och torka. Spreja utomhus.

Eccos skovårdsprodukter och tillbehör är anpassade efter Eccos egna skor men passar även bra till andra skomärken. Deras tillbehör håller hög kvalitet och de är skonsamma mot dina skor.
130 kr