ECCO impregneringsspray

Artikelnummer:
130 kr
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Ecco Impregneringsspray är en spray som hjälper till att skydda dina skor mot smuts och väta. 

   Sprayen lägger sig som en vattenavvisande hinna över skorna och skyddar mot att damm och smuts sätter sig i materialet. Denna spray går att använda på alla typer av material såsom skinn, mocka och textilier, men även på produkter med Gore-Tex eller andra typer av vattenavvisande membran, utan att täppa till mebranet. 

   Spreja skorna på avstånd och låt dem stå och torka. Spreja utomhus.

   Eccos skovårdsprodukter och tillbehör är anpassade efter Eccos egna skor men passar även bra till andra skomärken. Deras tillbehör håller hög kvalitet och de är skonsamma mot dina skor.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

  • Om varumärket
  • ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

ECCO Offroad Lite Sandal - Svart (Dam)
Lätt sandal som ger bra grepp och dämpning
1200 kr
ECCO Soft 7 Runner W Promenadskor - Svart (Dam)
REA
fr. 600 kr fr. 1200 kr
Ecco Soft 2.0 Boots - Svart (Dam)
1200 kr
ECCO Cruise II Sandal - Rosa (Dam)
Sportig sandal med tunna remmar
1200 kr

Senast visade

ECCO impregneringsspray
Impregneringsspray för alla typer av material samt TEX- membran
130 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.