✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Lisbon - Svart (Herr) i gruppen Herr hos shoemed.se (62220401001-r)

ECCO Lisbon - Svart (Herr)

Art nr:
62220401001-r
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
Ecco Lisbon är en dressad höstboots med två dragkedjor i ovandelen. Denna boots har en klassisk siluett och är väldigt stilren i sitt utséende, samtidigt som den är
varmfodrad invändigt med lammullsfoder. Det blanka skinnet behandlas bäst med skokräm eller läderbalsam.

Denna sko har en normalbred läst, men passar de flesta fötter med normalhög vrist. Sulan är av det nättare slaget för att matcha ovandelens utförande.
ECCO Lisbon är en väldigt lätt och smidig sko som passar för både arbete och fritid.

Oavsett om man arbetar på kontor eller som tågvärd, passar dessa skor för den som bär uniform och är frusen om fötterna. Lisbon är en serie från ECCO som tillverkas med olika ovandelar även som lågskor.

Innersulan är löstagbar. Här är en storlekstabell, lägg in er tabell här.

Ni skapar nya storleksguider under "Inställningar > Artiklar > Storlekdguider"

Lägg till en storleksguide på en produkt under "Detaljerade uppgifter > Övrigt > Välj storleksguide att visa i produktbeskrivningen" inne på den aktuella produkten
Storlek4445
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: