✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Multi-Vent M - Grå (Herr) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO promenadskor / Herr hos shoemed.se (88012401244-r)

ECCO Multi-Vent M - Grå (Herr)

Art nr:
88012401244-r
Gore-Tex: Ja
Nubuck: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Ventilerande sula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Multi-Vent M är en stötdämpande promenadsko i läder.

Dessa skor har en cool och utmärkande sula som ger ett bra grepp och en oslagbar stötdämpning i varje steg. ECCO Multi-Vent har en ovandel i läder.

Det mest utmärkande med ECCO Multi-Vent, är den ihåliga sulan. Dessa hål är som ventiler under foten, som tillåter varm luft att komma ut för bättre ventilation i skorna, som i sin tur skapar ett bättre klimat för foten. Skorna har ett 360greders Gore-Texmembran som gör att hela skon blir vattenavvisande.

Skorna är normala i lästen och passar de flesta fötter. Snörningen är delvis dold för att passa den stilrena, men sportiga siluetten.

Innersulan är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar i skorna, men viktigt att tänka på att om man byter ut originalsulan, så tappar man lite av den ventilerande funktionen under foten.

Tack vare sina kraftiga sulor är ECCO Multi-Vent en passande sko för lite mer krävande klimat. Det är en skön sko att ta med ut på lättare hiking eller långpromenad. Men även en skön arbetssko för långa arbetsdagar.
Storlek4041
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: