✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Offroad - Brun (Herr) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO sandaler / Herr hos shoemed.se (BRUN_737431916975_82204r)
ECCO Offroad - Brun (Herr)

ECCO Offroad - Brun (Herr)

Art nr:
BRUN_737431916975_82204r
Kardborreknäppning: Ja
Stötdämpande sula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
Ecco Offroad är är en riktig klassiker som år efter år släpps i nya färger i både dam- och herrläst. Det är en sportsandal som passar för både arbete och fritid. Oavsett om du ska ut på stadspromenad, arbetar inom skola eller vård och omsorg, eller ger dig ut i skogen på ojämna stigar.

Ecco Offroad ger en bra stabilitet och stötupptagning tack vare RECEPTOR® teknologin. Ovandelen i fettat läder ger sandalen ett lite ruffare utséende och neoprene fodret ger en fantastisk komfortkänsla mot foten. Neoprene är ett mjukt material och flexibelt material, som gör att man slipper skav och tryck mot foten.

Ecco Offroad har tre reglerbara remmar för optimal passform. Ecco Offroad är normala i lästen.


Vi rekommenderar dessa sandaler för alla tillfällen där man söker en luftig sko med bra komfort och stabilitet.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: