✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Offroad Sandal - Svart (Herr) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler med hälrem / Herr hos shoemed.se (06956450034-r)

ECCO Offroad Sandal - Svart (Herr)

Art nr:
06956450034-r
Kardborreknäppning: Ja
Nubuck: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.

ECCO Offroad är en smidig sandal med väldigt bra dämpning.

Yttersulan ger bra grepp på alla underlag. Fotbädden är mjuk och uppbyggd i hålfoten vilketger ett bra stöd. Remmarna och kring hälen är reglerbara för att ge bästa passform. Ovandelen är i nubuck och textil.

Hela sandalen är väldigt flexibel. Tack vare dämpningen, flexibiliteten och att den är så lätt så passar denna sandal bra att använda vid längre promenader och på jobbet, men också som en lättare sommarsandal.

Storlek4445
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: