✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Professional City II M - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Dressade skor / Herr hos shoemed.se (89000401001-r)

ECCO Professional City II M - Svart (Herr)

Art nr:
89000401001-r
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Professional CITY II - är en kraftig promenadsko i lågskomodell för lite mer krävande miljöer.

Dessa skor kommer som en nyhet inom ECCO's Professional serie. Skorna har en dressad siluett och regleras över vristen tack vare snörningen.

Denna modell har en löstagbar innersula för den som vill använda sina egna fotbäddar.

ECCO Professional serien är framtagen för inre tjänst och formella tillställningar. Dessa skor är framtagna för att tåla mer krävande klimat och förutsättning och passar bra till uniformsyrken.
Storlek41434445
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: