✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Professional W Low Cut - Svart (Dam) i gruppen Varumärken / ECCO hos shoemed.se (SVART_41202_89030351052r)
ECCO Professional W Low Cut - Svart (Dam)

ECCO Professional W Low Cut - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_41202_89030351052r
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Professional W Low Cut - är en direkt ersättare av den tidigare storfavoriten Professional Low Cut. Dessa uniformsskor har fått ett ansiktslyft och kommer nu i ny tappning.

Professional W Low Cut har 5- håls snörning och är helt vattenavvisande tack vare Gore-Tex membanet. Skinnet i ovandelen är ett fettat läder som behandlas med läderbalsam eller läderfett. Det går även bra att putsa upp kängorna med svart skokräm vid behov.

Innersulan på skorna är löstagbar om man vill byta till ortopediska inlägg.

Slitsulan på skorna är kraftigt mönstrad och ger en bra svikt och grepp på varierande underlag året runt.

Denna skor passar framförallt som arbetsskor för lokförare, poliser och annan uniformspersonal som behöver kraftiga skor, men kan även användas som en krafitgare promenadsko.

ECCO Professional serien är framtagen för inre tjänst och formella tillställningar. Dessa skor är framtagna för att tåla mer krävande klimat och förutsättning och passar bra till uniformsyrken.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: