✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Shape 25 Stövel - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Stövlar / Skaftvidd L hos shoemed.se (26660301001-r)

ECCO Shape 25 Stövel - Svart (Dam)

Art nr:
26660301001-r
Dragkedja: Ja
Fanérklack: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Sartorelle 25 - är en klassisk damstövel i skinn.

Skaftet går högt upp på benet och slutar en bit under knät. Detta skaft har en normal vidd, så om man vanligtvis använder medium eller large i skaftvidd så ska dessa stövlar passa bra. De går dessutom att reglera en aning tack vare de två spännena som sitter högst upp på skaftets utsida.

Innersulan är i skinn och ger en skön komfort för foten i varje steg. Trots den tunna slitsulan, får man en skön svikt och stabilitet för fötterna. Sulan är helgjuten och tål att utsättas för fuktiga underlag utan att den på något vis behöver behandlas.

På insidan sitter en dragkedja som är diskret och gör det smidigt att komma i och ur stövlarna.

Den klassiska siluetten gör dessa stövlar tidlösa och är nästan ett måste i garderoben, som ett klassiskt komplement. Ovandelen i slätt skinn lägger sig mjuk runt benet och foten och kommer att forma sig längstmed foten på sidorna.

Skinnet behandlas bäst me dläderbalsam eller svart skokräm vid behov.

Stövlarna passar lika bra som fritidsskor, som till arbetsuniformen eller kostymen.
Storlek37
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: