✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Skyler - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Kilklacksskor / Dam hos shoemed.se (28607302001-r)

ECCO Skyler - Svart (Dam)

Art nr:
28607302001-r
Dragkedja: Ja
Greppvänlig sula: Ja
Nubuck: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Skyler - är en mjuk och dämpande serie från ECCO med kilklack.

Just denna Skyler modell går upp en bit i skaftet och har ett lite högre skaft på framsidan om benet, i jämförelse med skafthöjden på baksidan. Ovandelen i nubuck är mjuk och formar sig snabbt efter foten. Nubuck behandlas bäst med skovård som är anpassad för just detta material.

Upptill i skaftet finn en dekorativ rem.

Innersulan är löstagbar för den som vill byta mot sina egna personligt anpassade fotbäddar. Dessa skor är dessutom fodrade med ett vattenavvisande membran, Hydromax.

Ecco skyler har en bra dämpning och passar bra som en snyggare promenadsko och arbetssko om man går och står mycket om dagarna. Kilklacken ger en skön avlastning och tack vare att den är helgjuten, håller den bra även under slaskiga dagar.
Storlek363741
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: