✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Soft 4 - Svart (Dam) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO promenadskor / Dam hos shoemed.se (21802351052-r)

ECCO Soft 4 - Svart (Dam)

Art nr:
21802351052-r
Lättvikt: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Soft 4 är en skön sko i skinn som sitter åt bra på foten. Tack vare de tre kardborrebanden på ovandelen är skon enkel att ta av och på. 

Skon har en utbytbar innersula i det innovativa ECCO Comfort Fibre-systemet. Sulan gör, bland annat, att dina fötter andas bättre, att du får bättre stötdämpning samt att den motverkar dålig lukt.

ECCO Soft 4.0 är en bekväm sko som håller dina fötter fräscha och ger dig bra stötdämpning. Denna sko passar både till fritiden och arbetet.

Passform: Normal läst
Passar till: Fritiden och som arbeteskor till bl a uniform och servering
Storlek43
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: