✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Soft 7 Runner M - Vit (Herr) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Sneakers / Herr hos shoemed.se (46063450104-r)

ECCO Soft 7 Runner M - Vit (Herr)

Art nr:
46063450104-r
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Ventilerande ovandel: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Soft 7 Runner är en stilren promenadsko med snörning.

Det mjuka skinnet i ovandelen behandlas bäst med traditionell skokräm alternativt läderbalsam. Skinnet har en diskret perforering som bidrar till ett skönare klimat för foten.

ECCO Soft 7 Runner är en sko som bygger på en bredare läst. Innersulan är löstagbar om man vill använda sina egna fotbäddar i skorna, men dessa skor har en lätt uppbyggnad i hålfoten för ökat komfort.

Yttersulan har ett diskret mönster som ger ett bra grepp och stabilt steg. Mellansulan i PU ger en skön men stabil avlastning.

Ovandelen regleras tack vare snörningen på 6 hål.

ECCO Soft 7 Runner är en nytappning på tidigare Soft 7. Det är en smidig och stilren promenadsko som passar bäst på fritiden.
Storlek41
FärgVit
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: