✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Soft 7 Tred Promenadskor - Svart (Dam) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Sneakers / Dam hos shoemed.se (45016302001-r)

ECCO Soft 7 Tred Promenadskor - Svart (Dam)

Art nr:
45016302001-r
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Soft 7 Tred - är en varmfodrad promenadsko med snörning och lite högre skaft.

Dessa skor regleras enkelt med hjälp av en snörning, men de har även en dragkedja som går på utsidan av skorna som gör det lätt att komma i och ur skorna.

Ovandelen i nubuck behandlas bäste med skovård avsedd för just nubuck, med det går även bra att spray impregnera skorna.

ECCO Soft 7 Tred är en varmfodrad sko med ull i innerfodret och Gore-Tex som gör skorna helt vattenavvisande. Denna modell är dessutom lite bredare i lästen.

Innersulan är löstagbar.

Dessa skor rekomenderas för långa promenader och långa arbetspass. Som arbetsskor till uniformen eller för dig som vistas mycket utomhus, men vill ha en smidigt sneaker modell.
Storlek3637
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: