✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Soft 7 W - Svart (Dam) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO boots / Dam hos shoemed.se (SVART_194890169685_4703r)
ECCO Soft 7 W - Svart (Dam)
ECCO Soft 7 W - Svart (Dam)
ECCO Soft 7 W - Svart (Dam)

ECCO Soft 7 W - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_194890169685_4703r
Dragkedja: Ja
Nubuck: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Soft 7 W är en klassisk sneaker med högre skaft över ankeln. På ena sidan om skaftet sitter en dekorativ dragkedja i stål. Detta är en väldigt stilren sko med ovandel i nubuck.

Ovandelen är helt fri från sömmar som kan klämma åt eller skava och den stilrena siluetten gör skorna passande till de flesta tillfällena.


Ovandelen i nubuck behandlas bäst med skovård avsedd för just nubuck, med det går även bra att sprayimpregnera skorna.

ECCO Soft 7 W är textilfodrad invändigt, vilket gör att den kan börja användas tidigt på säsongen och kombineras utan problem med en tunn ullstrumpa vid behov.

Innersulan är löstagbar.

Vi rekommenderar ECCO Soft 7 W för både arbete och fritid  då den ger en bra stabilitet i varje steg, samt en bra stötdämpning.
Storlek37383940
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: