✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO ST1 Hybrid Lite - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Dressade skor / Herr hos shoemed.se (83725401001-r)

ECCO ST1 Hybrid Lite - Svart (Herr)

Art nr:
83725401001-r
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO ST1 Hybrid Lite bygger på en av de senare sulorna som kallas för ST1.

Den har är en mycket stötdämpande sula med en extra dämpning under hälen som ger en ordentlig avlastning i varje steg.

Ovandelen i blankt skinn är mjuk och följsam och her fri från onödiga sömmar som kan klämma åt eller skava på foten.

ECCO ST1 Hybrid Lite är en kombinerad dressad sko med sportig funktion. Dessa skor passar perfekt för dig som går och står långa dagar på hårda underlag oavsett om det är i arbetet elle rpå fritiden.

Innersulan är löstagbar och skorna är normalbreda i lästen. Men tack vare den mjuka ovandelen så är detta en passande sko för de flesta fötter.
Storlek4246
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: