✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Terracruise - Vit (Dam) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO promenadskor / Dam hos shoemed.se (82577354696-r)

ECCO Terracruise - Vit (Dam)

Art nr:
82577354696-r
Snabbsnörning: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Ventilerande ovandel: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Terracruise - är en lätt och luftig promenadsko med elastiska snkosnören med dragsko så att man lätt kommer i och ur skorna.

Ovandelen är i tunn mesh vilket ger ett behagligt klimat i skorna. Tack vare att dess skor har en stadig hälkappa och en stängd tå fårman det bästa av två världar i denna modell. En stabil sko med greppvänlig sula, där fötterna får andas.

ECCO Terracruise är en klassisk promenadsko som vi aldrig tröttnar på. Denna modell rekomenderar vi till alla serviceyrken där man går och står mycket, inte minst inomhus.

Lästen är normal på dessa skor och innersulan är löstagbar.
Storlek36
FärgVit
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: