✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Track 25 M - Svart (Herr) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO promenadskor / Herr hos shoemed.se (SVART_825840623871_8318r)
ECCO Track 25 M - Svart (Herr)

ECCO Track 25 M - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_825840623871_8318r
Fetläder: Ja
Gore-Tex: Ja
Greppvänlig sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Track 25 M är en kraftig promenadsko med ovandel i fetläder. Skorna är helt vattenavvisande tack vare ett Gore-Tex membran. Gore-Tex gör att skorna står emot regn och slask och håller fötterna torra, samtidigt som det lämnar en bra andningförmåga åt foten.

ECCO Track 25 M är en mycket stabil promenadsko med bra stadga och stabilitet. Ovandelen är fri från sömmar som korsar tåleden och kan klämma och skava. Lädret är kraftigt och behandlas bäst med läderfett för att upprätthålla sin slitstyrka och mjukhet.

Snörningen regleras över vristen tack vare fyra hål.

Dessa skor har en klassisk siluett av en yrkessko, men utan att bli tung och klumpig. ECCO Track 25 M har en ergonomiskt utformad mellansula och en anatomiskt utformad fotbädd för optimal stabilitet. Innersulan är löstagbar och kan därmed byta sut mot ett kraftigare inlägg om man behöver mer stöd i t.ex. hålfoten.

Yttersulan i gummi är kraftig mönstrad och ger både svikt och stabilitet i varje steg.

Vi rekommenderar dessa skor för både arbete och fritid och beroende på väderlek så kan skorna användas större delen av året.
Denna modell tillverkas även som känga.
Storlek40
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: