✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Ecoo Turn - Svart (Herr) i gruppen Herr hos shoemed.se (51024401001-r)

Ecoo Turn - Svart (Herr)

Art nr:
51024401001-r
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Turn - är en klassisk herrboots i nuck med halvhögt skaft som slutar strax över vristen.

Dessa skor har ett Gore-Tex foder som gör skorna helt vattenavvisande. För att väta inte ska kunna smita in via blixtlåset på sidan, sätter man ett foder just där. Detta foder kan göra att skorna är svårare att komma i om man har en hög vrist.

Ovandelen i fettad nubuck är sliitålig och behandlas bäst med skovård avsett för just detta material. Innersulan är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar.

Dessa boots har ett ullfoder och passar perfetk för lite kuligare dagar.

Dessa skor passar bra som fritidsskor, men även som arbetsskor för den som går både inom- och utomhus på hårda underlag.
Sulan är kraftigt mönstrad och ger en bra och skön svikt och stabilitet i steget.
Storlek40414445
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: