Embla 1116 - Röd (Dam)

Artikelnummer:

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek36373839404142
FärgRöd
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Embla 1116 är en klassisk sandal som passar både arbete och fritid. 

   Skon har en anatomiskt utformad fotbädd med stöd för hålfoten och en pelott som ger stöd under förfoten. Två justerbara kardborrremmar över foten. Ovandel i nappaskinn, innersula i mocka. Greppvänlig slitsula i räfflad gummi.

   Embla är ett svenskt företag som har varit verksamt sedan 1950-talet. De flesta av deras modeller har justerbara spännen eller kardborrband samt fotbäddar med bra stötdämpning eller inbyggd gel. Sularna i Emblas skor har bra flexibilitet men är ej vridbara.

   Passar till: Emblas skor passar både för arbete och fritid p.g.a att de alltid sätter passform och komfort i första rummet.

  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Bred vidd: Ja
   Framfotspelott: Ja
   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Kardborreknäppning: Ja
   Skinn: Ja
  • Om varumärket
  • Embla är ett varumärke som sedan 50- talet arbetat med skotillverkning. Fokus har alltid legat på komfort och funktion, därför har man idag inriktningen bekväma fritids- och arbetsskor med funktioner som reglerbara remmar på de flesta modellerna samt en del sandaler med löstagbara innersulor. I sortimentet hittar man även sandaler med extra mjuka fotbäddar med stöd för hålfoten och framfotspelott. Tillverkningen och produktutvecklingen sker i Spanien och i Holland. Emblas läster är rymliga och passar de flesta fötter. En Embla sandal ger användaren mjuk och fin avlastning från första steget.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Embla 1826 Sandal - Svart (Dam)
Mjuk sandal med löstagbar fotbädd
1050 kr
Embla 1712 Sandal - Svart (Dam)
Sandal med löstagbar fotbädd
1050 kr
Embla 2008E Sandal - Guld (Dam)
Sviktande sandal med löstagbar fotbädd
1100 kr
Embla 1829 Sandal - Svart (Dam)
Sviktande sandal med löstagbar fotbädd
1000 kr

Senast visade

Embla 1116 - Röd (Dam)
REA
Innetoffel med mjuk fotbädd, hålfotsstöd och pelott
490 kr 980 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.