✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
FitFlop Gogh Superlight Clog Mjuktoffel - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Dam hos shoemed.se (18FFB593001-r)

FitFlop Gogh Superlight Clog Mjuktoffel - Svart (Dam)

Art nr:
18FFB593001-r
Hälrem: Ja
Lättvikt: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Tål att spritas av: Ja
FitFlop är ett engelskt varumärke som framförallt gjort sig kända för sina glittriga sandaler och utstickande design. Det första skon såldes 2009 och varumärket har utöver sandalerna, breddat sin kollektion med andra skotyper för både arbete och fritid och dessutom olika prisklasser för att nå ut till så många användare som möjligt. Hemligheten sitter i sulan, som ger användaren oslagbar avlastning och en naturlig övergång i steget. Sandalerna kommer antingen med tåspridare eller remmar som går tvärs över foten. De finns i olika vidder och en del modeller har reglerbara remmar som lätt går att justera efter behov. FitFlop i Sverige börjar ta fart och göra sig ett namn att lägga på minnet oavsett om man söker en semestersandal eller innesko.
Fitflop Gogh Superlight Clog är en superlätt och smidigt mjuktoffel med oslagbar stötupptagning för trötta fötter. Dessa mjuktofflor har Fitflops patenterade sula Microwobbleboard som med olika densiteter i mellansulan, ger foten optimal avlastning så att foten alltid ligger vilande på fotbädden.

Sulan har en rullfunktion som främjar det naturliga rörelsemönstret i fötterna och ger ett mjukt insteg utan att för den delen påverka balansen. Den biomekaniska sulan har även ett inbyggt stöd för hålfoten. Ovandelen  i mjukt skinn är slitren och nästintill helt fri från sömmar.Gogh Superlight Clog har en vändbar hälrem som kan vändas över fotryggen när den inte behövs i hälpartiet. Även den är tillverkad i mjukt skinn och den är även reglerbar. Ovandelen är dessutom vattenavvisande. Lästen på dessa mjuktofflor är generös och räknas som en bred vidd.

Gogh Superlight Clog tillverkas i svart och i vitt och passar perfekt inom yrken där man går och står mycket och behöver något som skyddar foten mot t.ex. vätskor. Vi rekommenderar dessa tofflor för hemmabruk, men även som arbetsskor för tandläkare och andra yrken inom vård och omsorg. 
Storlek373840
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: