FitFlop Gogh Superlight Clog Mjuktoffel - Vit (Dam)

Artikelnummer: 18FFB593194

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek
Färg
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Fitflop Gogh Superlight Clog är en superlätt och smidigt mjuktoffel med oslagbar stötupptagning för trötta fötter. Dessa mjuktofflor har Fitflops patenterade sula Microwobbleboard som med olika densiteter i mellansulan, ger foten optimal avlastning så att foten alltid ligger vilande på fotbädden.

   Sulan har en rullfunktion som främjar det naturliga rörelsemönstret i fötterna och ger ett mjukt insteg utan att för den delen påverka balansen. Den biomekaniska sulan har även ett inbyggt stöd för hålfoten. Ovandelen  i mjukt skinn är slitren och nästintill helt fri från sömmar.Gogh Superlight Clog har en vändbar hälrem som kan vändas över fotryggen när den inte behövs i hälpartiet. Även den är tillverkad i mjukt skinn och den är även reglerbar. Ovandelen är dessutom vattenavvisande. Lästen på dessa mjuktofflor är generös och räknas som en bred vidd.

   Gogh Superlight Clog tillverkas i svart och i vitt och passar perfekt inom yrken där man går och står mycket och behöver något som skyddar foten mot t.ex. vätskor. Vi rekommenderar dessa tofflor för hemmabruk, men även som arbetsskor för tandläkare och andra yrken inom vård och omsorg.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Hälrem: Ja
   Lättvikt: Ja
   Skinn: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
   Tål att spritas av: Ja
  • Om varumärket
  • FitFlop är ett engelskt varumärke som framförallt gjort sig kända för sina glittriga sandaler och utstickande design. Det första skon såldes 2009 och varumärket har utöver sandalerna, breddat sin kollektion med andra skotyper för både arbete och fritid och dessutom olika prisklasser för att nå ut till så många användare som möjligt. Hemligheten sitter i sulan, som ger användaren oslagbar avlastning och en naturlig övergång i steget. Sandalerna kommer antingen med tåspridare eller remmar som går tvärs över foten. De finns i olika vidder och en del modeller har reglerbara remmar som lätt går att justera efter behov. FitFlop i Sverige börjar ta fart och göra sig ett namn att lägga på minnet oavsett om man söker en semestersandal eller innesko.
  • Storlekstabell
  • Storlekstabell dam

   EUUKUSmm
   3600225
   3700230
   3800240
   3900250
   4000257
   4100262
   4200269
   Mät din fot
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Fitflop Lottie Glitzy Sandal - Rosa (Dam)
REA
Ergonomisk sandal för långa promenader
700 kr 1000 kr
FitFlop Shearling Chrissie Toffel - Brun (Dam)
REA
Ultramjuk och ergonomiskt anpassad toffel med täckt tå
700 kr 1000 kr
Fitflop Lottie Padded TP Sandal - Vit (Dam)
Ergonomisk sandal med tåspridare
0 kr
Fitflop Lulu Padded Slide Sandal - Vit (Dam)
REA
Elegant sandal med ergonomisk fotbädd
700 kr 1000 kr

Senast visade

FitFlop Gogh Superlight Clog Mjuktoffel - Vit (Dam)
Lättviktstoffel med ergonomisk fotbädd
0 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.