✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Fitflop Lulu LTHR TP - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Sandaler / Dam hos shoemed.se (23FFI88001-r)

Fitflop Lulu LTHR TP - Svart (Dam)

Art nr:
23FFI88001-r
Lättvikt: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
FitFlop är ett engelskt varumärke som framförallt gjort sig kända för sina glittriga sandaler och utstickande design. Det första skon såldes 2009 och varumärket har utöver sandalerna, breddat sin kollektion med andra skotyper för både arbete och fritid och dessutom olika prisklasser för att nå ut till så många användare som möjligt. Hemligheten sitter i sulan, som ger användaren oslagbar avlastning och en naturlig övergång i steget. Sandalerna kommer antingen med tåspridare eller remmar som går tvärs över foten. De finns i olika vidder och en del modeller har reglerbara remmar som lätt går att justera efter behov. FitFlop i Sverige börjar ta fart och göra sig ett namn att lägga på minnet oavsett om man söker en semestersandal eller innesko.
Fitflop Lulu LTHR TP är en sviktande och lätt sandal i stilren design. Sandalerna är smidiga på foten samtidigt som de ger en fantastisk stötupptagning och avlastar hela kroppen, men framförallt trötta fötter.

Sandalerna har en gummisula som ger ett bra grepp på varierande underlag. Den biomekaniska sulan har ett inbyggt stöd för hålfoten och ger en känsla av rull i steget, utan att för den delen påverka balansen. Den rullande sulan främjar fotens naturliga rörelsemönster och ger ett skönt insteg. Själva sulan består av tre olika densiteter i mellansulan som kallas för Microwobbleboard och det är detta som gör att Fitflop sticker ut i mängden. Beroende på vilken del av foten som belastas, får man olika stöd från sulan och en bra kontakt med underlaget så att hela foten ligger vilandes på fotbädden.

Ovandelen i Lulu LTHR TP är stilren med skinnremmar och tåspridare som på en klassisk flipflop. Fitflop är varumärket som passar för alla tillfällen när man går och står mycket om dagarna. Vi rekommenderar Fitflop både som arbetsskor och fritidsskor. Fitflop Lulu LTHR TP är normala i lästen.
Storlek38
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: