✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Fitflop Lulu Superglitz Slide - Brun (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Sandaler hos shoemed.se (17FF600295-r)

Fitflop Lulu Superglitz Slide - Brun (Dam)

Art nr:
17FF600295-r
Lättvikt:Ja
Rullande sula:Ja
Stötdämpande sula:Ja
FitFlop är ett engelskt varumärke som framförallt gjort sig kända för sina glittriga sandaler och utstickande design. Det första skon såldes 2009 och varumärket har utöver sandalerna, breddat sin kollektion med andra skotyper för både arbete och fritid och dessutom olika prisklasser för att nå ut till så många användare som möjligt. Hemligheten sitter i sulan, som ger användaren oslagbar avlastning och en naturlig övergång i steget. Sandalerna kommer antingen med tåspridare eller remmar som går tvärs över foten. De finns i olika vidder och en del modeller har reglerbara remmar som lätt går att justera efter behov. FitFlop i Sverige börjar ta fart och göra sig ett namn att lägga på minnet oavsett om man söker en semestersandal eller innesko.
Fitflop Lulu Superglitz Slide är en lätt sandal med mjuk och sviktande sula.

Skons ovandel är i mjukt syntetmaterial dekorerat med ett glitterliknande material. Den mjuka sulan är 41 millimeter hög. Sulan är av Fitflops patenterade microwobbleboard-teknologi. Denna teknologi gör att dina muskler aktiveras varje steg du tar. Hälen absorberar stötar väl vilket hjälper mot bland annat ömma leder. Mittensulan skapar en liten obalans vilket aktiverar dina nedre benmuskler och främre sulan ger en bra avsats i steget samtidigt som den hjälper till att låta benen vila mellan varje steg.

Fitflops olika modeller är väldigt sköna att bära. De är väldigt skonsamma om du har problem med till exempel fötter, hälsporre eller knän.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: