✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
FitFlop Shearling Chrissie - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Tofflor / Dam hos shoemed.se (24FFN28001-r)

FitFlop Shearling Chrissie - Svart (Dam)

Art nr:
24FFN28001-r
Gummisula: Ja
Lättvikt: Ja
Mocka: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Varmfoder: Ja
FitFlop är ett engelskt varumärke som framförallt gjort sig kända för sina glittriga sandaler och utstickande design. Det första skon såldes 2009 och varumärket har utöver sandalerna, breddat sin kollektion med andra skotyper för både arbete och fritid och dessutom olika prisklasser för att nå ut till så många användare som möjligt. Hemligheten sitter i sulan, som ger användaren oslagbar avlastning och en naturlig övergång i steget. Sandalerna kommer antingen med tåspridare eller remmar som går tvärs över foten. De finns i olika vidder och en del modeller har reglerbara remmar som lätt går att justera efter behov. FitFlop i Sverige börjar ta fart och göra sig ett namn att lägga på minnet oavsett om man söker en semestersandal eller innesko.
FitFlop Shearling Chrissie är en varm och mjuk toffel för frusna och känsliga fötter som behöver det där lilla extra. Det är den speciellt utformade mellansulan, iQuishion, som tillför det dina fötter behöver.

Den är ergonomiskt utformade mellansulan ger stöd i hålfoten, har en avlastande punkt direkt under hälen och en avlastande punkt under framfoten för optimal avlastning. Tofflorna är helt fria från sömmar i ovandelen för att kännas mjuka och följsamma mot foten. Ovandelen i mocka behandlas bäst med skovård avsett för mocka och kan borstas ren med en mockaborste vid behov. Tofflorna är dessutom fodrade invändigt med ett mjukt lammullsfoder.

Om du söker efter lätta, varma och framförallt sviktande tofflor för kalla dagar, då kan FitFlop Shearling Chrissie vara något att prova. Tofflorna lämpar sig för både inom- och utomhusbruk och lästen är normalbred.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: