Funq Wear Stödstrumpa - Beige (Dam)

Artikelnummer:

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek36-3738-3940-41
FärgBeige
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • FUNQ WEAR stödstrumpor - är stödstrumpor i nylon med 15-20mmHg tryck.

   Dessa stödstrumpor i nylon är graderade stödstrumpor med fin lyster och struktur. De har ett extra stöd vid ankeln som ökar blodcirkulationen och morverkar svullnad och trötthet i benen.

   Stödsstrumpor i nylon kan användas vid resor, stillasittande arbete, fysiskt aktivt arbete och vid graviditet. De är lämpliga för vardagligt bruk och kan användas varje dag året runt för att förebygga trötta och svullna ben.

   Den dekorativa spetsen högst upp i skaftet, har en silikonremsa på insidan som hindrar strumporna från att hasa ner. Foten har en mjuk massagesula och är förstärkt i tå och häl. Strumporna är stickade med extra rymlig tå.

   Innehåll: 75% polyamid, 25% lycra.
   Tvättråd: 40 grader, använd tvättmedel som är fritt från oljor.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

  • Om varumärket
  • Funq Wear är ett varumärke som levererar strumpor av högsta kvalitet. Företaget började som ett examensarbete på Textilhögskolan i Borås 2006 och har sedan dess vuxit sakta men säkert. Produkterna är framtagna med omsorg och företagets starkaste ledord, hållbarhet, efterlevs i varje steg. Förutom hållbarhet, så vill man på Funq Wear även bidra med välmående för människan, hjälpa människor i utanförskap, visa omtanke till omgivningen vi lever i och uppmuntra kreativitet. FUNQ WEAR erbjuder kompressionsplagg med hög kvalitet och modegrad. Detta varumärke vänder sig till dig som värnar om din och andras hälsa, där det finns en uppskattning för livsstilsprodukter med hög komfort, noga utvalda material. Funq Wear är ett företag som vill göra skillnad!
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Senast visade

Funq Wear Stödstrumpa - Beige (Dam)
Stödstrumpa i nylon, med spetskant
190 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.