✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Gabor 22.626.57 Ballerinasko- Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Kontorsskor / Dam hos shoemed.se (2262657-r)

Gabor 22.626.57 Ballerinasko- Svart (Dam)

Art nr:
2262657-r
Greppvänlig sula: Ja
Gummisula: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Gabor kommer från Tyskland och har idag gjort sig ett namn på damsidan världen över. Kändisskapet kommer tack vare kvalitativa skor och utmärkt komfort och passform. Gabor är ett familjeföretag med över 60 års erfarenhet av produktion där just komfort står i centrum. Man kommer långt på erfarenhet, men måste också vara innovativ och komma med ny teknik. På Gabor har man bland annat tagit fram en ny serie komfortskor, Gabor Rolling Soft, som gjort en stor succé. Det ska vara både bekvämt och tilltalande för ögat att ha på sig ett par skor från Gabor.
Gabor 22.626.57 - är en lätt och smidig ballerinasko med två korsande remmar över vristen. Remmarna har en elastisk del som gör att de ger en flexibilitet utan att trycka på för hårt på foten. De håller dessutom foten på plats.

Dessa ballerinaskor har en mönstrad sula i gummi. Sulan ger ett bra grepp om olika underlag och ger en skön sviktkänsla under foten. I sulan går det luftkanaler som bidrar till mjukheten och avlastning under foten.

Innersulan på skorna är tillverkad i konstskinn och går inte att ta ut, men ger ett mjukt stöd i hålfoten. Denna ballerinasko ingår i Gabor Comfort Easy Walking och lämpar sig bra som arbetssko.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: