✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Gabor 44.140.27 - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Kontorsskor / Dam hos shoemed.se (4414027-r)

Gabor 44.140.27 - Svart (Dam)

Art nr:
4414027-r
Bred vidd: Ja
Lättvikt: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Gabor kommer från Tyskland och har idag gjort sig ett namn på damsidan världen över. Kändisskapet kommer tack vare kvalitativa skor och utmärkt komfort och passform. Gabor är ett familjeföretag med över 60 års erfarenhet av produktion där just komfort står i centrum. Man kommer långt på erfarenhet, men måste också vara innovativ och komma med ny teknik. På Gabor har man bland annat tagit fram en ny serie komfortskor, Gabor Rolling Soft, som gjort en stor succé. Det ska vara både bekvämt och tilltalande för ögat att ha på sig ett par skor från Gabor.
Gabor 44.140.27 är en superlätt ballerinasko i stilren design.

Ovandelen i skin är helt fri från sömmar och onödiga detaljer. Lästen på dessa ballerinaskor är normal och passar därmed de flesta fötter.

Sula på Gabor 44.140.27 är tillverkad i EVA. EVA är ett plastmaterial som är fyllt med små luftbubblor. Det används ofta i t.ex. yogamattor. EVA gör att skorna blir väldigt lätta viktmässigt, men framförallt så ger det en väldigt bra sviktkänsla i varje steg.

Fotbädden är neutral och går inte att ta ut.

Dessa ballerinaskor passar bra som arbetsskor till uniformspersonal, men även till vardags när man behöver en enkel, men bekväm ballerinasko.
Storlek3737.53838.5394040.541
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: