✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Gabor 62.611.27 - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Ballerina / Dam hos shoemed.se (SVART_4062862763598_62.r)
Gabor 62.611.27 - Svart (Dam)

Gabor 62.611.27 - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_4062862763598_62.r
Lättvikt: Ja
Skinn: Ja
Gabor kommer från Tyskland och har idag gjort sig ett namn på damsidan världen över. Kändisskapet kommer tack vare kvalitativa skor och utmärkt komfort och passform. Gabor är ett familjeföretag med över 60 års erfarenhet av produktion där just komfort står i centrum. Man kommer långt på erfarenhet, men måste också vara innovativ och komma med ny teknik. På Gabor har man bland annat tagit fram en ny serie komfortskor, Gabor Rolling Soft, som gjort en stor succé. Det ska vara både bekvämt och tilltalande för ögat att ha på sig ett par skor från Gabor.
Gabor 62.611.27 är en nätt  ballerinasko för inom- och utomhusbruk. 

Ovandelen i nappaskinn är väldigt mjuk och följsam och skorna är även skinnfodrade invändigt. Skinnet lägger sig mjukt över tålederna och känns väldigt formbart på foten. Öppningen på skorna har en mycket dekorativt utskuren volangkant som löper runt hela foten. Öppningen är skuren på så vis att den täcker stortåleden, vilket minskar risken för skav och tryck på just stortåleden.

Gabor 611.27 är en ballerinasko med en tunn gummisula med ett dekorativt mönster under framfoten för bättre greppmöjligheter. Klacken är  2 cm hög.
Som  pricken över i:et sitter det en tunn lite skinnrosett dekorativt över framfoten.

Dessa nätta ballerinaskor lämpar sig  både för inom- och utomhusbruk. Skorna passar som arbetsskor för dig som t.ex. arbetar på kontor och behöver en nätt innesko. Vi rekommenderar dessa skor för dig som har en del arbetsuppgifter där du både  står och sitter.

Gabor 62.611.27 passar även för lite festligare tillfällen.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: