✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Gabor Rolling Soft 76.968.47 - Svart (Dam) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Sneakers / Dam hos shoemed.se (7696847-r)

Gabor Rolling Soft 76.968.47 - Svart (Dam)

Art nr:
7696847-r
Dubbel dragkedja: Ja
Lättvikt: Ja
Rullande sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Gabor kommer från Tyskland och har idag gjort sig ett namn på damsidan världen över. Kändisskapet kommer tack vare kvalitativa skor och utmärkt komfort och passform. Gabor är ett familjeföretag med över 60 års erfarenhet av produktion där just komfort står i centrum. Man kommer långt på erfarenhet, men måste också vara innovativ och komma med ny teknik. På Gabor har man bland annat tagit fram en ny serie komfortskor, Gabor Rolling Soft, som gjort en stor succé. Det ska vara både bekvämt och tilltalande för ögat att ha på sig ett par skor från Gabor.
Gabor Rolling Soft 76.968.47 är en lätt promenadsko med ovandel i nubuck. Ovandelen regleras lätt tack vare snörningen, men just denna modell har även två dragkedjor som löper längst med snörningen. Detta för att man inte ska behöva knyta upp skorna varje gång man tar av sig.

Fotbädden i skinn är löstagbar och går att byta ut mot formgjutna fotbäddar. Gabor Rolling Soft är en sportigare serie skor från Gabor, där man satsar på lätthet och rull i insteget. En lätt rullande sula bidrar till det naturliga rörelsemönstret i foten och därmed ökad komfort. Rolling Soft passar de flesta fötter i alla åldrar och har visat sig vara lika passande på våren och sommaren i sina luftiga ovandelar, som på hösten och vintern när de kommer i tätare och varmare material.

Lästerna är normalbreda och skorna ingår i vad man kallar för lättviktare. Den stötdämpande sulan i Rolling Soft, lämpar sig lika bra för arbete som fritid. Skorna ger oslagbar komfort i varje steg man tar och kommer i olika färgställningar.
Storlek363737,53838,54040,54142,5
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: