✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Gabor Rolling Soft 96.658.47 - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Dam hos shoemed.se (9695847-r)

Gabor Rolling Soft 96.658.47 - Svart (Dam)

Art nr:
9695847-r
Dragkedja: Ja
Lättvikt: Ja
Rullande sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Gabor kommer från Tyskland och har idag gjort sig ett namn på damsidan världen över. Kändisskapet kommer tack vare kvalitativa skor och utmärkt komfort och passform. Gabor är ett familjeföretag med över 60 års erfarenhet av produktion där just komfort står i centrum. Man kommer långt på erfarenhet, men måste också vara innovativ och komma med ny teknik. På Gabor har man bland annat tagit fram en ny serie komfortskor, Gabor Rolling Soft, som gjort en stor succé. Det ska vara både bekvämt och tilltalande för ögat att ha på sig ett par skor från Gabor.
Gabor Rolling Soft 96.958.47 - är en smidig promenadsko i nubuck, med lite högre skaft för kalla dagar.

Denna modell behandlas med skovård avsedd för just nubuck, men det går bra att använda impregneringsspray till att börja med.

Rolling Soft serien är utvecklad med hälsa och sport och fritid i åtanke. Komfort är A och O samtidigt som en funktionell design också får utrymme i denna serie.

Sulorna på dessa skor ger ett bra grepp och en skön dämpning där sulan är lätt rundad både i hälen och i tån, för att följa fotens naturliga rörelsemönster.

Dessa skor kommer i en G-vidd vilket passar de flesta normalbreda fötter. Innersulan är löstagbar. Skorna är dessutom väldigt lätta.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: