✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Gabor Rolling Soft 66.898.40 Promenadsko - Grå (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Promenadskor / Dam hos shoemed.se (GRA_4062862579229_66898r)
Gabor Rolling Soft 66.898.40 Promenadsko - Grå (Dam)
Gabor Rolling Soft 66.898.40 Promenadsko - Grå (Dam)
Gabor Rolling Soft 66.898.40 Promenadsko - Grå (Dam)

Gabor Rolling Soft 66.898.40 Promenadsko - Grå (Dam)

Art nr:
GRA_4062862579229_66898r
Dragkedja: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Gabor kommer från Tyskland och har idag gjort sig ett namn på damsidan världen över. Kändisskapet kommer tack vare kvalitativa skor och utmärkt komfort och passform. Gabor är ett familjeföretag med över 60 års erfarenhet av produktion där just komfort står i centrum. Man kommer långt på erfarenhet, men måste också vara innovativ och komma med ny teknik. På Gabor har man bland annat tagit fram en ny serie komfortskor, Gabor Rolling Soft, som gjort en stor succé. Det ska vara både bekvämt och tilltalande för ögat att ha på sig ett par skor från Gabor.
Gabor Rolling Soft 66.898.40 är en uppdaterad modell från de klassiska lästen på Rolling Soft.

Dessa skor har en rullande sula som främjar fotens naturliga rörelsemönster och ger ett mjukt insteg. Hälen är först med att få kontakt med underlaget medan den längsta tån på foten är det sista som har kontakt med underlaget vilket sker automatiskt när en sko har en rundad sula. Den rullande sulan påverkar inte balansen i steget och behåller en bra stabilitet då den är relativt mjuk och följsam i sulmaterialet precis som många andra varumärken inom sportsektorn.

Gabor Rolling Soft är den sportiga delen i Gabors kollektion. Gabor är ett varumärke som fokuserar på komfort i alla sina skor oavsett modell och detta blir extra tydligt i Rolling Soft-modellerna. Skorna är rymligare i lästerna än normalt och passar därmed en normal- till bredare fot. Innesulorna är löstagbara vilket gör att skorna därmed går att bära ihop med formgjutna fotbäddar. 

Gabor Rolling Soft 66.898.40 är en mycket lätt och smidig sko med ovadel i nubuck. Vi rekommenderar dessa skor för alla tillfällen där du går och står mycket och söker något riktigt skönt att ha på fötterna. Skorna är förstärkta i yttersulan med en stabil gummisula, medan mellansulan är tillverkar i EVA. EVA är ett mjukt material som består av små luftbubblor, detta ger lätthet och bra stötupptagning i skorna.
Storlek37
FärgGRA
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: