✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Anita I - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Kontorsskor / Dam hos shoemed.se (14437-202-r)

Hästen Anita I - Svart (Dam)

Art nr:
14437-202-r
Bred vidd: Ja
Greppvänlig sula: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Anita I är en mjuk loafer i skinn. Denna modell är bred i lästen och går upp en bit över vristen. På vardera sida om foten finns det en liten resår för ökad flexibiltet i steget. Anita I är skinnfodrad och har en löstagbar innersula i skinn om man vill använda sina egna fotbäddar. Innersulan är även lite uppbyggd i hålfoten.

Slitsulan är i gummi och ger en skön svikt i skorna. Anita I är en skön loafer både som arbetssko och som fritidssko. Den klassiska ovandelen gör att loafern passar bra till uniform.
Storlek35,53636,537,5373839,540,5
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: