✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Anita I - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Kontorsskor / Dam hos shoemed.se (SVART_7020401227557_141r)
Hästen Anita I - Svart (Dam)

Hästen Anita I - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_7020401227557_141r
Bred vidd: Ja
Kardborreknäppning: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Anita Ekstra I - 14130 - är en mjuk ballerina med reglerbar kardborrerem och en flexibel gummisula med bra grepp.

Anita är djup i tåboxen och högre i hälhöjden. Lästen har en något mindre generös volym. Ovandelen i skinn formar sig bra efter dina fötter. Dessa skor passar även bra om du har egna fotbäddar du behöver ha plats för då du lätt kan byta ut de fotbäddar som ligger i skorna.

Skorna passar till både inom- och utomhusbruk.
Storlek383636.53937.5
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: