✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Anita - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Kontorsskor / Dam hos shoemed.se (18133-212-r)

Hästen Anita - Svart (Dam)

Art nr:
18133-212-r
Bred vidd: Ja
Nubuck: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Anita är en mjuk mockasin i bred läst. Innersulan i skinn är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar. Denna sko är även skinnfodrad. Att den är sydd som en mockasin gör att den formas lätt efter foten och ger nästan känslan av en toffel på foten. Hästen Anita är en lätt sko med bra stötdämpning och passar lika bra till uniformen som på stadspromenaden.

Om du går och står mycket i arbetet och söker en sko som inte skaver eller trycker på runt tårna så kan Anita vara en bra modell. Ovandelen har dekorativa fransar som en klassisk mockasin.
Storlek36,53737,540,5
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: