✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Klaveness Emil M Promenadsko - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Herr hos shoemed.se (14702212-r)

Klaveness Emil M Promenadsko - Svart (Herr)

Art nr:
14702212-r
Bred vidd: Ja
Nubuck: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Varmfoder: Ja
Vibram: Ja
Klaveness (Hästen) är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Emil M är en kraftig och slitstark promenadsko med Vibramsula som ger en skön och greppande stötdämpning. Emil M har en kraftigt mönstrad gummisula för bra grepp under vinterhalvåret. Skorna är även något varmfodrade med ett ullfillt foder. Tack vare snörningen kan man reglera skorna över vristen. Innersulan är också filtfodrad och den är dessutom löstagbar om man vill använda sina egna fotbäddar. 

Emil M är en passande arbetssko för dig som t.ex. vistas både inom- och utomhus i arbetet. Tack vare den stabila gummisulan passar dessa skor i lite mer krävande miljöer och klarar de flesta underlag utomhus. Som fritidssko är denna modell optimal under vinterhalvåret då vädret kan gå från kallt till blött ganska snabbt. Ovandelen i fettad nubuck tål en del väta, men blir än mer tålig om man impregnerar den innan användning. Emil M har en bred läst. 
Storlek40
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: